mandag 24. mars 2014

Dåp

Hei hei!
Nå er den overstått, den store dagen var i går og den ble vellykket ;-) Det var god mat, gode kaker, hyggelig stemning, barnelatter, flotte gaver, fin gudstjeneste og nydelig vær.

Borddekkingen 

 Vi pyntet lokalet dagen før.

 Sølv dekketallerkener, rosa lys, rosa roser, hvite lys med rosa bånd, rosa tyll og rosa servietter. Ble en liten jente verdig :)
Vi hadde koldtbord som vi lagde selv. Vi var 23 stk og da klarte vi helt fint å ordne maten selv med litt hjelp fra mamma selvfølgelig. Min søster Mona ordnet waldorfsalat, tusen takk!

 Dåpsbarnet

Søte gode Aina Oline.
Lå i vognen sin og sov under hele middagen, var i godt humør stort sett hele dagen og jeg tror hun koste seg med all oppmerksomheten :-)

 Kakene

Dåpskaken bakte jeg selv og dekorerte;-) som dere kanskje husker hadde jeg funnet et kake bilde til inspirasjon(?) Her er inspirasjonskaka:
 Planen var jo selvfølgelig ikke å lage en helt lik kake, men min skulle være 2 etg., være rosa, ha rosa roser, skrift og hvite perler. Skulle ønske jeg hadde slik form å lage baby pynt i også for da hadde den blitt "perfekt" :-)

 Min kake:

 Den ble ikke heelt perfekt, men jeg er allikevel fornøyd med resultatet. God ble den ;-) inni så er det vaniljekrem og bringebærkrem. Den er altså litt rosa inni også ;-) Bildet får smørkremen til å se gul ut, men den er hvit altså ;-)

Bringebær cupcakes med søte små vimpler på som jeg og Julie Antonie lagde.

Dette er en sjokolade moussé kake bakt av svigerinnen min Heidi. Som dere ser så har hun fått laget en baby! Gjett om jeg syns den var søt a! :-D *hihi* Takk for kaken Heidi ;-)

I tillegg hadde vi en stor kringle som mamma bakte, men den glemte jeg å ta nærbilde av.. Men takk for kringlen mamma! :-)

Gavebordet


Hun fikk masse fine gaver! :-)

Oss ;-)

Fine familien min <3

Kanskje du planlegger dåp? Da håper jeg du fikk litt inspirasjon! :-D 

Ha en god dag videre! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på dine ord! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...