mandag 23. mars 2015

Snart påske =)

God ettermiddag alle sammen! 

Tenk, bare en liten uke igjen så tar en stor del av norges befolkning påskeferie. Mange skal nok tilbringe fridagene sine på en hytte og noen skal sikkert til syden eller andre faste plasser de drar hvert år:-) Min lille familie (som stadig vokser) har ingen faste påskeferie ritualer, ikke enda hvertfall, men er også usikker på om jeg noengang vil ha det. Det er jo litt spennende og ikke vite hvor vi er og hva vi gjør i påsken og alle andre ferier om 10 år ;-)

Planen for denne påsken ble bestemt for 1 uke eller 2 siden. Vi skal være mye hjemme. Mannen har fri fra 1-6 april og disse dagene skal vi bruke godt! Vi har lært å sette pris på de dagene vi er samlet for etter at mannen begynte i ny jobb har han vært mange dager og netter borte fra oss og da han ikke skal være borte kommer han sent hjem. 

Planen for påsken 2015:

1/4
Tilbringe dagen på lekeland1
2/4
 Kose oss hjemme både inne med pakking(!) og ute med lek. Vi håper på fint påskevær da! :-)

3-5/4
2 dagers cruise til Kiel sammen men andre i familien. Dette er vel det eldste jenta gleder seg mest til;-) Vi var på en sånn tur i vinterferien i fjor og koste oss masse. Blir enda mer kos nå da minste jenta er blitt større:-) hun var bare noen få uker gammel sist gang. :-) 

6/4
Slappe av etter turen og kose oss mer sammen hjemme før vi skal tilbake til hverdagen:-)

Sånn blir vår påske :-)

Jeg håper DU også skal gjøre noe du har lyst til enten du er hjemme eller borte! =)




mandag 2. mars 2015

Du vet du er....

...gravid! Når du til tross for bekkenløsning, halsbrann, sliten-sofa lengtende- kropp alikevel MÅ bake fordi du MÅ ha kake! :-D

Det blir nok å styre unna badevekta i morra tidlig når dette fatet er fortært....

Nå har jeg bikket 26 fullgåtte uker og er nå i svangerskaps uke 27. Tiden har gått kjempe fort og det tror jeg den vil fortsette å gjøre også ;-)

Ønsker alle en fin fin ettermiddag med eller uten kake! :-D

1 års dag!

Hei hei! 
Minste jenta ble 1 år den 17. januar, men pga data problemer har jeg ikke fått skrevet noe om det enda.. så det kommer nå ;-)

Blidfisen klar for den store dagen! :-)

Jeg var dårlig hele uka så mannen måtte trå til med baking, skoshopping og ta henne med til fotografen alene. Han fiksa alt med glans så jeg skjønner ikke hvorfor jeg stresset ;-) 

Dagen startet med fotoshoot hos en fotograf. Bildene ble kjempefine!



Mamma hadde bestilt kake, den var så fin og smakte veldig godt! :-)


Vi bakte en sjokoladekake og muffins.



Vi bakte også en egen liten bløtkake til bursdagsbarnet som hun fikk kose seg med, det gjorde vi for eldste jenta også. Det er jo så moro å se de små rasere en kake:-P hihi:-)




Etter kake "spisingen" måtte et kjoleskifte til gitt;-) så var det tid for gaver :-)

 Koser seg med oldefaren sin:-)


Hun syntes nok at det var spennende med alle gavene, men det beste var vel de fine kostene og gavepapiret ;-) hehe:-) Neste år er det vel pappeskene som slår an best! ;-) 

Det ble en veldig fin feiring og formen min holdt seg stort sett oppe til alle gjestene hadde reist;-)

Nå nærmer hun seg 14 mnd med stormskritt og det er "bare" 3 mnd igjen til hun blir storesøster! Framover nå blir det mye redebygging og innkjøp til lillebror;-)


Ha en flott dag!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...