onsdag 30. april 2014

Lysestaker

God morgen! 

Se hva jeg var så heldig å få i påsken! :-D disse dødskule lysestakene er det søsteren til kjæresten som har laget. Hun er skikkelig flink og utrolig kreativ:-) Tusen takk Heidi!




Ha en kjempefin dag alle sammen:-)

søndag 13. april 2014

Skjorte kake..

Noen som ser hvilket lag denne skjorten tilhører? Hehe :-) det gjorde heldigvis bursdags kær'n og de andre gjestene;-) hehe :-) 
Denne kaka ble helt misslykket med tanke på fargene,  men den funka visst læll:-P 

En lilla nydelig sokk fikk ta en selfie med kaka;-)

Feiringen av kake eieren var en suksess! Jeg koste meg max:-)


God søndag videre!

fredag 4. april 2014

Interiør tre

Har laget meg et lite "inne tre". Det er støpt fast i mørtel og malt hvitt. Dette treet kan pynte opp ett rom uten noe på og det kan pyntes i anledning jul, bursdag, fastelavn og påske. Siden påsken er det nærmeste har jeg hengt på malte egg :)

Jeg så et slikt tre på bloggen til deas og mia for lenge siden, men fikk et plutserlig innfall om å lage et selv her om dagen. Det er jo veldig dekorativt da :)



Oline baby<3 er allerede 11 uker gammel i dag! Tiden går bare såå fort :-) 
Etter endt oppussing av 2.etg så er nå 70% av huset på stell ;-) men jeg behøver ikke å lure noen.. de siste 30% blir de verste å ta fatt på.. gjøre litt i dag også kanskjii? :-P hehe:-)

Plis stem på mitt bidrag i BoligPluss utfordringen! :-D Klikk her og finn mitt bidrag.

Ønsker alle en fin dag!

onsdag 2. april 2014

Ja, hun er 5 :-)

Nå gikk det opp for meg at jeg aldri husket å legge ut bilder fra feiringen av Julie sin 5 års dag! :) Hun hadde jo selvfølgelig et barneselskap i 2013 også ;-) hihi:) Jeg syns det er gøy å dele bilder av borddekkinger slik at andre kan få inspirasjon og for at jeg selv kan gå tilbake å se hvordan vi gjorde deg ;-)

2013 farge ønsket var rosa og grønt og helst med prikker.. og da fikk hun jo det;-)


 Vi hadde grønn duk, rosa stettglass, rosa tallerkner, hatter og vimpeler. Jadda vi hadde en gjennomført stil ;) I år (2014) blir det antageligvis kino bursdag. Dette er noe hun selv har ønsket seg, det er jo hennes bursdag så da er det hun som velger hvordan hun vil feire og med hvilke farger;-). Jeg gidder ikke å si nei så sant hun holder seg innenfor rimelighetens grenser. :-)
 T.o.m bløtkaka var i rosa og grønt, med rosa glitterlys ;-) Gjestene fikk hver sin godtepose som var i fargen "hot pink" Syns de var finere enn de standard posene man får i butikken.. Jeg bestillte det meste til festen fra Pynt til fest. Tallerkene, glassene og serviettene er fra Clas Ohlson.
 Jenta var stor fornøyd med feiringen:-)

Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...